Poručivanje

Artikal možete poručiti na 3 načina:

1. PUTEM SAJTA (popunjavanjem forme),
2. Slanjem e-mail poruke
3. Direktnim kontaktiranjem prodavca - telefonskim pozivom

Plaćanje se vrši na jedan od ponuđenih načina:

1. Gotovinom (iznos u celosti) - pri preuzimanju proizvoda 
2. Čekovima (na rate) - mogućnost plaćanja na do 12 rata, bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 11 meseci).
3. Administrativna zabrana (na rate). Plaćanje se vrši na do 12 jednakih mesečnih, rata bez kamate. Ovaj način plaćanja je moguć samo sa firmama sa kojima imamo potpisan ugovor. Ukoliko sa firmom u kojoj ste zaposleni trenutno nemamo potpisan ugovor, možete nam poslati podatke o firmi i mi ćemo kontaktirati odgovornu službu radi potpisivanja ugovora. 

Poručivanje preko sajta

Da biste kupili artikal potrebno je da ga poručite putem sajta ili slanjem e-mail poruke na office@lupomarshall.com ili pozivanjem prodavca sa spiska.

  1. Na stranici proizvoda koji želite pa poručite kliknite na dugme "Poruči on line".
  2. Otvoriće se padajući meni u kome je potrebno ispuniti navedena polja.  * Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti. 
  3. Kada ste popunili sva tražena polja, kliknite na dugme "Potvrdi".
  4. Pojaviće se stranica na kojoj piše da je vaša porudžbina potvrđena.
  5. Dobićete e-mail sa potvrdom porudžbenice i datuom isporuke.

Poručivenje e-mail porukom

  1. Možete poručiti artikal tako što ćete poslati email na office@lupomarshall.com
  2. Potrebno je da upišete koji artikal želite da poručite, Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon, kao i da navedete na kojii način želite da platite (gotovina, čekovi)
  3. Dobićete povratnu poruku sa daljim instrukcijama.
* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti. 

Poručivanjem kod ovlašćenog prodavca

U većim gradovima imamo svoje kancelarije i izložbeni prostor, a mreža prodavaca pokriva celu teritoriju Srbije.  Ukoliko na spisku ne vidite svoj grad, kontaktirajte onaj koji Vam je najbliži, da bismo Vas uputili na Vama najbližeg prodavca. Spisak gradova i kontakt telefona možete pogledati ovde.