Poručivanje

Artikal možete poručiti na 3 načina:

1. PUTEM SAJTA (popunjavanjem  forme),
2. Slanjem e-mail poruke,
3. Direktnim kontaktiranjem prodavca - telefonskim pozivom.

Plaćanje se vrši naknadno, na jedan od ponuđenih načina:

1. Gotovinom (iznos u cjelosti) - pri preuzimanju proizvoda 
2. Administrativna zabrana (na rate). Plaćanje se vrši na do 12 jednakih mjesečnih, rata bez kamate. Ovaj način plaćanja je moguć samo sa firmama sa kojima imamo potpisan ugovor. Ukoliko sa firmom u kojoj ste zaposleni trenutno nemamo potpisan ugovor, možete nam poslati podatke o firmi i mi ćemo kontaktirati odgovornu službu radi potpisivanja ugovora. 

1. PORUČIVANJE "on line" PREKO SAJTA

1. Na stranici proizvoda koji želite pa poručite kliknite na dugme "Poruči on line"

 

2. Otvoriće se padajući meni u kome je potrebno popuniti navedena polja.

 

3. Izaberite način plaćanja:

  • Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali opciju GOTOVINSKI, na upisanu cijenu ostvarujete navedeni popust. Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, stiže Vam mejl da je Vaša porudžbina primljena. Poružbinu, zajedno sa računom i garantnim listom, ćemo Vam poslati brzom poštom. Plaćate prilikom preuzimanja.

  • Ukoliko ste kao način kupovine naveli opciju NA RATE. Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, stiže Vam mejl da je Vaša porudžbina primljena. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi dogovora oko potrebne dokumentacije (ugovor sa firmom u kojoj radite, ukoliko ga već nemamo). Poslaćemo Vam neophodnu dokumentaciju i objašnjenje za dalje korake.

* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrijebiti. 

4. Kada ste popunili sva tražena polja, kliknite na dugme "Potvrdi".

5. Vidjećete obavještenje da je Vaša porudžbina primljena.

6. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi potvrde i isporuke ili drugih infomacija u slučaju plaćanja na rate.

2. E-MAIL PORUČIVANJE

1. Možete poručiti artikal tako što ćete poslati email na office@lupomarshall.com

2. Potrebno je da upišete koji artikal želite da poručite, Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon, kao i da navedete na kojii način želite da platite (gotovina ili administrativna zabrava). 

3. Dobićete povratnu poruku sa daljim instrukcijama.

* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti. 

3. PORUČIVANJE direktnim pozivom  KOD OVLAŠĆENOG PRODAVCA

U većim gradovima imamo svoje kancelarije i izložbeni prostor, a mreža prodavaca pokriva cijelu teritoriju BiH. Ukoliko na spisku ne vidite svoj grad, kontaktirajte onaj koji Vam je najbliži, da bismo Vas uputili na Vama najbližeg prodavca. Spisak gradova i kontakt telefona možete pogledati ovdje.