3 aparata od strateškog značaja za zaposlenu ženu

Porodična idila počinje za stolom, kada se iz tanjira puši, a osmjehe i ćaskanja prekidaju samo slasni zalogaji mamine kuhinje. Znate i sami koliko posla stoji iza ove savršene slike. Koliko truda, planiranja, pokušaja i promašaja, odricanja.

Šta da kuham sutra i kada ću to da stignem?!

Jesti se mora, a ko kuha zna, da se svaki obrok mora isplanirati, da bi se nabavile potrebne namirnice ili makar na brzinu skupilo šta god se nađe po frižideru i ostavi. Onda premišljate, šta je ono što se od toga može spremiti, a da to bar većina članovi porodice voli. Idealno je kad smislite nešto što se sprema brzo, jednostavno i naravno, da ostaje i za sutra. Usput, podrazumijeva se da je obrok zdrav, da čuva sve hranljive sastojke, arome i ukuse, ni slučajno zgodne prečice gotove ili polugotove hrane prepune aditiva i pojačivača ukusa.
Odmrzavate u posljednjem momentu, sjeckate, dinstate, pržite, barite…Sipate supu, dok se meso još peče, povrće prokrčka, a krompir samo što nije iz rerne. Jednom rukom vadite mrkvu iz jednog dječijeg tanjira supe, koju “baš neee voolim”, a preko ramena pušete u drugi tanjir, da se ohladi…Oštrim okom nadgledate da se meso ne prepeče, da povrće ne pokipi. Dotrčavate u posljednjem momentu i leteći vadite krompir koji je "e- baš-tako -treba", malo rešiji..
Vaši najmiliji malo žvaću, malo se premišljaju i ovaj ručak se bliži kraju, bar za njih. Vama ostaje kuhinja puna prljavog posuđa, u potpunom neredu i samo jedno pitanje: Šta da kuham sutra i kada ću to da stignem?!

Lončiću skuhaj!

Sjećate se one divne scene iz bajki s čarobnim lončićem kojem je samo bilo potrebno reći: Lončiću skuvaj! I svi bi već bili punih tanjira.  Eh da, bajke.. Ko još ima vremena da mašta, pored poslovnih obaveza, djece, porodice, svih kućnih zaduženja..
Pa, imamo divnu vijest za vas! Ne morate ni da mu kažete ništa, kuha on sam, krčka i dinsta, baš ono što ste htjeli, kada ste htjeli, i za sve! 
Lupo Marshall ima potpuno nov koncept kuhanja, unaprijed, za tren ili baš kad vam se jede, a da to ne znači stajanje za šporetom umjesto rekreacije ili druženja. Napunite, podesite i slobodno idite, niste više potrebni..

Automatizovani aparati kuhaju umjesto vas

Električni ekspres lonac

Šta ako biste svaki obrok kuhali 40% kraće, unaprijed i bez vašeg nadzora?
Da vas svaki dan, na povratku s posla, sačeka topao  ručak za cijelu porodicu. Da vam kuhinja ostaje čista i uredna jer koristite samo jedan aparat, Električni ekspres lonac. Automatizovani aparat, u koji ubacite sve sastojke za vaš gulaš, čorbu, supu, lovačke šnicle, rižu… zatvorite, podesite vrijeme i odete. A on skuha sam, ugasi se i još održava toplotu. Moćno, jel’ da? 

Pizza gril pekač

Šta ako i na ljetovanje, vikendicu, skijanje, ponesete Pizza gril pekač, prenosivu rernu i jedete domaću hranu, kakvu najviše volite,  a da se ni ne sjećate kada ste je spremili. Ručak spremljen usput. Bez opterećenja i osjećaja, “pa zar moram da kuham i na odmoru”. Jer krompirići i meso će se ispeći, i to kao u pravoj rerni, dok se vi tuširate ili ste još na plaži, a pizza gril pekač će se isključiti sam nakon vremena koje ste podesili. 

Turbo tornado halogena pećnica

I kad ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača, otopiće se što si rekao Turbo tornado, u Turbo halogenoj pećnici. Aparat iz koga izlazi najsočnija piletina i krilca, i koji naravno ima tajmer. Podesite vrijeme, temperaturu i idete svojim poslom. Da bi sreća bila veća, Turbo halogena pećnica se sama pere. Ima program samočišćenja, da makslimalno poštedi vaše ruke i vrijeme.

Vaše vrijeme je za vaše uživanje

Lupo Marshall mali kuhinjski aparati, su vaše Veliko olakšanje, bez magije, prazne priče i čuda koja ne rade. Kuhinjska pomagala od strateškog značaja za svaku zaposlenu ženu. Aparati vaše jednostavne svakodnevice. Da ručak više ne bude problem, da kuhanje postane usputna aktivnost.
Da, zvuči nevjerovatno, ali RADI! Postoji, i dostupno je, i ima još mnogo mogućnosti.  Lupo Marshall mali kuhinjski aparati su kompaktni, jednostavni za upotrebu, sa tajmerima, koji će vam život učiniti lakšim. Velika ušteda vaše energije i vremena. Uz sve to, lakog održavanja, vrlo mobilni i zapremina dovoljno velikih za pripremu ručka za cijelu porodicu. 
Da, imaju manu, kao i uvijek, i to nije cena. Jednom kad ih probate razvijaju opasnu naviku, nećete moći da se sjetite kako ste mogli uopšte da kuhate ranije. Otkrivaćemo ih zajedno, jer na kraju svakog dana, važni ste vi. Za sve ostale kuhinjske peripetije, mi imamo rješenje.
 
Aparate možete kupiti kod naših ovlašćenih prodavaca ili poručiti putem sajta i to uz popust.