Lupo Nutri blender – dnevna doza zdravlja za 5 minuta

Lupo Nutri blender
 
Žurba je sinonim sanašnjeg vremena. Suočeni sa gomilom svakodnevnih obaveza, u trci između posla, dece, kućnih obaveza, najčešće svi prvo zapostavimo sebe. Praksa je pokazala da se to najpre odrazi na navike u ishrani. Ne unosemo u organizam sve što mu je potrebno, da bi normalno funkcionisao, a naročitu u uslovima stresa kojem smo svi izloženi.  Jasan pokazatelj toga je sve veći broj ljudi koji pate od alergija ili problema sa metabolizmom jer ne unose dovoljno vitamina, minerala i biljnih vlakana. Ipak, idući u korak s vremenom i obrocima u hodu, rešenje za dnevnu dozu zdravlja postoji i ne zahteva napor. 
 
Lupo Nutri blender, moćan aparat koji čini jednostavnim unošenje vitamina, minerala, antioksidanasa, biljnih vlakana i drugih hranljivih sastojaka.
Omogućava apsolutnu iskoristivost namirnica, jer razgrađuje i čini dostupnim organizmu sve postojeće hranljive sastojke iz njih.
 
Za razliku od običnih blendera, Lupo Nutri blender je dizajniran da samelje i najsitnije i najtvrđe sastojke i da ih pretvori u najfiniji smoothie obrok. Noževi za ekstrakciju od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa snažnim motorom i velikim brojem obrataja, mogu i od najtvrđeg voća ili povrća, čak i zamrznutog, napraviti kremasti obrok pun vlakana i vitamina.
 
Zahvaljujući specijalnom dizajnu posude i noževa, Nutri blender omogućava oslobađanje svih vitamina, minerala i esencijalnih masnih kiselina, koje su zarobljenje u ćelijama voća, povrća, koštunjavog voća i semenki. 
U obroku spremljenom u Lupo Nutri blenderu ostaju sva biljna vlakna koja čiste organizam od štetnih produkata u crevima, čiste od masnoća i ubrzavaju metaboliza. Nema izbacivanja pulpe i kore, u kojoj se i nalazi najveći broj vlakana.

 
Međutim zdravi obroci nisu jedina prednost Lupo Nutri blendera. Ono što ga posebno izdvaja je jednostavnost i lakoća korišćenja. Priprema zdravog obroka u samo par koraka i za par minuta. Ubacite isečene sastojke, dodate malo vode i na pritisak posude, Nutri blendiranje počinje da priprema kremasti smoothie.
 
Nema nereda. Sa Lupo Nutri blenderom teško je napraviti nered u kuhiji, jer namirnice koje se u njega ubace, u celosti tu i ostaju. Ništa se okolo ne prlja niti prosipa. 
 
Lako čišćenje. Jedna od najvećih prednosti ovog uređaja, koja mu je i dala veliku popularnost je veoma lako čišćenje. Nema mnogo delova koje treba odvojiti i očistiti, samo jedna posuda i noževi, koji se lako peru pod mlazom tople vode. 
 
Zauzima veoma malo prostora, što ga čini pogodnim za svaku kuhinju. Uzak je i kompaktan, pogodan za prenošenje i nošenje, čak i za putovanje.
 
Napravite ujutro zdravi doručak ili zdravi obrok koji ćete poneti na posao i pojesti kao užinu. Uzmite svoju dnevnu dozu zdravlja. Lako je.