Kako vam pizza pekač može olakšati život?

pizza pekač, aparat koji će vam olakšati život

 

Došlo je lepo vreme, a ono sa sobom nosi i sve veću potrebu da budemo napolju, da se družimo ili rekreiramo u prirodi i da što manje vremena provodimo u kući. Tako i pripremu jela skraćujemo, a bogatstvo i šarenilo na pijacama nam svesrdno pomaže. Vreme je grilovanja, pečenja šarenih đuveča i dugih jela koja se mogu pripremiti brzo i tu na scenu nastupa jedan od aparat koji postaje svakodnevni prijatelj - Pizza gril pekač. 

Najbolja stvar kod ovih pekača je što su automatizovani i što se gase posle isteka podešenog vremena. To vam ostavlja slobodu da kad ubacite npr povrće i meso, podesite tajmer i možete da odete do prodavnice, po dete na trening, do komšinice na kafu, a da ne brinete da ćete napraviti požar ili da će jelo zagoreti, jer ste ostavili uključenu rernu. Ima li išta lepše, nego kad se ručak sam priprema? 

U varijanti kad se gladni vraćate s posla i treba pripremiti nešto za 10 – 15 minuta, shvatićete koliko je ovo koristan aparat. Još kad imate neki model sa različite dve ploče, pa u isto vreme na jednoj grilujete tikvicu, a na drugoj piletinu i dok ste se presvukli i postavili sto, ručak je spreman.

Naravno ovaj aparat se ne bi zvao pizza pekač, da nije apsolutno neprevaziđen za pečenje pizze ili fokače. Večera za druženje s prijateljima ili omiljeni ručak vaše dece. Ovi italijanski specijaltiteti nikada u rerni ne mogu da ispadnu tako ukusni kao u pizza pekaču. Ako ste probali, znate o čemu pričamo, a ako niste, šta čekate!

Letovanje. Ovim aparatom ste najbolje rešili problem ručka, ako sa porodicom letujete u apartmanima.  Sva ova jela, zamrznute pite, pica sendviče, pa i brze patišpanj kolače, kao što je mramorni, možete da napravite, a da ne osetite opterećenje i da ne pričamo o uštedi novca. 

A da, nemojte misliti da ćete ga koristiti samo u proleće i leto. Podvarak, prebranac, musaka, gibanica se isto prave u njemu, i te kako!