Poručivanje preko sajta

Da biste kupili artikal potrebno je da ga poručite putem sajta ili slanjem e-mail poruke na office@lupomarshall.com ili pozivanjem prodavca sa spiska.
 
Poručivanje preko sajta
  1.  Na stranici proizvoda koji želite pa poručite kliknite na dugme "Poruči on line". Otvoriće se padajući meni u kome je potrebno ispuniti navedena polja.
 
 
  1. Izaberite način plaćanja:
  • Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali opciju GOTOVINSKI, na upisanu cenu ostvarujete navedeni popust. Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, pojaviće se stranica na kojoj piše da je Vaša porudžbina primljena. Poružbinu zajedno sa računom i garantnim listom ćemo Vam poslati brzom poštom. Plaćate prilikom preuzimanja.
 
  • Ukoliko ste kao način kupovine naveli opciju NA RATE.  Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, pojaviće se stranica na kojoj piše da je Vaša porudžbina primljena. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi dogovora oko potrebne dokumentacije (ugovor sa firmom u kojoj radite, ukoliko ga već nemamo). Poslaćemo Vam neophodnu dokumentaciju i objašnjenje za dalje korake.
* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti. 
4. Kada ste popunili sva tražena polja, kliknite na dugme "Potvrdi".
5. Pojaviće se stranica na kojoj piše da je vaša porudžbina potvrđena.
6. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi potvrde i isporuke ili drugih infomacija u slučaju plaćanja na rate.
 
 
2. Poručivenje e-mail porukom
  1. Možete poručiti artikal tako što ćete poslati email na office@lupomarshall.com
  2. Potrebno je da upišete koji artikal želite da poručite, Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon, kao i da navedete na kojii način želite da platite (gotovina, čekovi ili administrativna zabrava). 
  3. Dobićete povratnu poruku sa daljim instrukcijama.
* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti.