Poručivanje preko sajta

Da biste kupili artikal potrebno je da ga poručite putem sajta ili slanjem e-mail poruke na dusan.vucijak@lupogroup.com.

PORUČIVANJE PREKO SAJTA

1. Na stranici proizvoda koji želite pa poručite kliknite na dugme "Poruči on line"

 

2. Otvoriće se padajući meni u kome je potrebno popuniti navedena polja.

 

3. Izaberite način plaćanja:

  • Ukoliko ste kao način plaćanja izabrali opciju GOTOVINSKI, na upisanu cijenu ostvarujete navedeni popust. Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, stiže Vam mejl da je Vaša porudžbina primljena. Poružbinu zajedno sa računom i garantnim listom ćemo Vam poslati brzom poštom. Plaćate prilikom preuzimanja.

  • Ukoliko ste kao način kupovine naveli opciju NA RATE. Popunjavanjem polja i potvrdom na dugme, stiže Vam mejl da je Vaša porudžbina primljena. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi dogovora oko potrebne dokumentacije (ugovor sa firmom u kojoj radite, ukoliko ga već nemamo). Poslaćemo Vam neophodnu dokumentaciju i objašnjenje za dalje korake.

* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti. 

 

4. Kada ste popunili sva tražena polja, kliknite na dugme "Potvrdi".

5. Stići će Vam povratni mejl da je Vaša porudžbina primljena.

6. Kontaktiraće Vas naš prodavac radi potvrde i isporuke ili drugih infomacija u slučaju plaćanja na rate.

 

2. E- MAIL PORUČIVANJE

  1. Možete poručiti artikal tako što ćete poslati email na dusan.vucijak@lupogroup.com
  2. Potrebno je da upišete koji artikal želite da poručite, Vaše ime i prezime, adresu i kontakt telefon, kao i da navedete na kojii način želite da platite (gotovina, čekovi ili administrativna zabrava). 
  3. Dobićete povratnu poruku sa daljim instrukcijama.

* Vaša privatnost je zagarantovana. Svi podaci koje ostavljate ostaju samo u našoj bazi, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu ili zloupotrebiti.