Lupo Marshall

Naša lična robna marka

 

Lupo Marshall - Praktičnost, brzina, funkcionalnost.

Lupo Marshall naša lična robna marka nastala 1995. godine, sa jednim ciljem – olakšati kućne poslove. Idući i korak sa vremenom i savremenim potrebama, osmišljamo aparate koji će biti najbolja pomoć u svakodnevnim kućnim obavezama. Kako je tempo života postao sve brži, vremena sve manje, a obaveze se ipak ne smanjuju, tako je i zadatak postao izazovniji. Ne odustajemo od svoje misije i predstavljamo Vam Lupo Marshall aparate za svaki dom, za brže, jednostavnije i lakše obavljanje kućnih poslova.

  • Lupo Marshall mali kućni aparati mahom su automatizovani, što omogućava pripremu obroka i bez ličnog prisustva.
  • Osmišljeni da najveći dio posla sami obave i smanje naše angažovanje, što ih čini veoma praktičnim. Višefunkcionalni jer zamjenjuju nekoliko pojedinačnih aparata, čime smanjuju potreban prostor u kuhinji i štede Vaš novac.
  • Lupo Marshall izdvaja kvalitet, iza kojeg stoji zadovoljstvo preko 1 000 000 kupaca. Mali procenat reklamacija na koje se odgovara u najkraćem roku. Besprijekoran servis i postprodajne usluge.
  • Lupo Marshall znači SIGURNA KUPOVINA. Stojimo na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i savjete. Čak i kada Vam je potreban samo predlog za sutrašnji ručak ;-)